Naturalmoney.org
the plan for the future
  
 

Two killed in shooting Alphen a/d Rijn


2 April 2011


Taken from: Nu.nl - Twee doden door schietpartij Alphen a/d RijnTwo killed in shooting Alphen a/d Rijn


Alphen aan den Rijn - Two men were killed during the night in a shooting in Alphen aan den Rijn between Friday and Saturday Two others were injured.

The four victims were able to drive their car to a hospital in Gouda. For two seriously injured passengers came to late to be saved. The police announced this Saturday.

The two injured were treated in different hospitals. The identity of the four men has not been disclosed.

According to the police the four people were involved in an exchange of gunfire near the Pants Horst, a street of terraced houses in Alphen a/d Rijn.


Pursuit

The police do not rule out that the car of the four victims, a gray Renault, was shot at during a chase.

Possibly the shooting was a criminal affair. "But we conclude nothing pending the investigation," the police told. They are looking for witnesses who have seen something like firearm violence during the night.Original text in Dutch:


Twee doden door schietpartij Alphen a/d Rijn


ALPHEN AAN DEN RIJN - Twee mannen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen door een schietpartij in Alphen aan den Rijn. Twee anderen raakten gewond.

De vier slachtoffers wisten met hun auto naar een ziekenhuis in Gouda te rijden. Voor twee zwaargewonde inzittenden kwam de hulp te laat. Dat maakte de politie zaterdag bekend.

De twee gewonden zijn in verschillende ziekenhuizen behandeld. Over de identiteit van de vier mannen is niets bekendgemaakt.

De vier zijn volgens de politie betrokken geweest bij een schotenwisseling in de buurt van de Broekhorst, een straat met rijtjeswoningen in Alpen aan den Rijn.


Achtervolging

De politie sluit niet uit dat de auto van de vier slachtoffers, een grijze Renault, ook tijdens een achtervolging is beschoten.

Mogelijk heeft de schietpartij zich afgespeeld in het criminele milieu. ''Maar we sluiten in het onderzoek niets uit", liet de politie weten. Ze is op zoek naar getuigen die in de nachtelijke uren iets hebben gezien van het vuurwapengeweld.